Camping la ADfel

     

Pe 14- 15 august Scrie despre Tine a participat la ADfel cu un cort, un camping, si cu o echipa noua de traineri. Mihaela Muresanu, Olivia Oancea, Cosmin Briciu, Silviana Visan, Corina Ciubotaru, Andreea Lupu si Anca Stefan au exersat primele lor exercitii indemnand vizitatorii campingului Scrie despre Tine sa isi povesteasca experientele, la adapostul unui cort de trei persoane tip iglu, tapetat cu texte.

In timp ce inauntru trainerii si invitatii scriau, cei curiosi de afara puteau vedea proiectat pe perete textul care se nastea in cort. Iata câteva fragmente din ce a iesit:

”Ceva care m-a amuzat saptamana asta- nu s-a aprins lumanarea aseara, pe marginea lacului cand el se chinuia sa o aprinda / Care este prima ta amintire? Crocodilul de sub pat care imi mananca parintii./ Spatiul meu de lucru este unde sunt eu, indiferent unde sunt, este colorat si in ordine, de preferat cu multi oameni in jur care sa ma provoace prin intrebari, si multa muzica./ Anul asta am descoperit ca incep sa ma cunosc mai bine,dar inca mai e de lucru. ”

Continuarea textului  aici.

Multumim invitatilor pentru curiozitatea si deschiderea cu care s-au apropiat de cort, si tuturor celor din echipa care au facut posibil acest camping: Anca Stefan, Corina Ciubotaru, Mihaela Muresanu, Olivia Oancea, Cosmin Briciu, Isolda Zavoianu, Silviana Visan, Andreea Lupu, Liana Iovu, si nu in ultimul rand prietenilor de la IQads care ne-au lansat provocarea.

    

Advertisements


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s