De la Ich Clown la Dublin- eveniment de fundraising Scrie despre Tine

 

 

Trainerii Scrie despre Tine au fost invitati sa participe si sa prezinte proiectul in cadrul Dublin Fringe, cel mai mare festival multidisciplinar de arta din Irlanda. Aceasta este prima recunoastere la nivel international a proiectului, si poate insemna o etapa de crestere si de apropiere de ce isi propun tinerii artisti sa faca mai departe cu acest proiect: ”Sa cautam solutii si surse de finantare pentru a avea spatiul nostru, in care sa jucam o stagiune formata exclusiv din textele produse in cadrul atelierului, sa formam o companie de teatru care sa produca aceste texte, sa punem bazele unui centru de cercetare care sa prelucreze materialele generate in cadrul atelierului si sa dezvolte noi proiecte si noi echipe de traineri care sa aplice conceptul Scrie despre Tine in medii diferite, pe cerinte si nevoie diferite, si in alte orase decat Bucuresti.” (Vera Ion si Sorin Poama)

Pentru a sustine si strange fondurile necesare deplasarii celor doi traineri la Dublin, echipa Scrie despre Tine a pregatit o noua aventura. Avem obiecte, povesti pe viu si un muzeu interactiv al amintirilor. Vom prezenta un spectacol (”Ich Clown”), si apoi un eveniment supriza in care oamenii care au scris despre ei de-a lungul acestui proiect aduc pe scena bucati din viata lor… Vino sa afli cum si ce se intampla cand incepi sa scrii o piesa de teatru despre tine, si sa contribui la dezvoltarea acestui proiect daca crezi ca merita sprijinit. De asemenea, pentru fiecare donatie de 15 lei vom oferi un bilet in avans la oricare dintre productiile Scrie despre Tine desfasurate in stagiunea 2012-2013. Mai multe detalii despre aceasta campanie aici

Te asteptam de la 18:30 pe Dianei 4 pentru a participa la evenimente si pentru a cunoaste o echipa tanara de artisti care inca vor sa lucreze in Romania, chiar si cand toate structurile care sprijina cultura in aceasta tara se prabusesc.

—-
Ich Clown (de la ora 19:00)- de Vera Ion si Sorin Poama. Cu: Andrei Serban, Sorin Poama, Alex Potocean, Ilinca Harnut, Iulia Verdes.

” Ich clown este experience drama. Vera Ion (dramaturg si regizor) si Sorin Poama (actor) fac teatru de eveniment personal, teatru care-i priveste in mod direct pentru ca vorbeste despre ei. E conditia celor care isi cauta un loc in afara locului testat. Care vor sa scape de limite, prejudecati, dependente. Care resimt acut nevoia de a se maturiza undeva unde sa poata creste fara sa fie nevoie sa demonstreze tot timpul ceva, fara sa fie nevoie sa o ia mereu de la capat. Ich clown este spectacolul mitului calatoriei in varianta lui profund contemporana.” (Mihaela Michailov, articol aparut in Sapte Seri, 2011)

http://ichclown.wordpress.com/


Scrie despre Tine povesti pe viu (de la ora 20:30)- eveniment surpriza cu obiecte, povesti si participanti in carne si oase.

Scrie despre tine este un atelier de dramaturgie si dezvoltare personala in care poti sa lucrezi cu actori si regizori profesionisti exercitii creative de actorie si dramaturgie bazate pe povesti si experiente personale.

https://scriescrie.wordpress.com/

Intrare: 20 ron

Numar rezervari: 0744427583/ scriedespretine@gmail.com

Advertisements

One Comment on “De la Ich Clown la Dublin- eveniment de fundraising Scrie despre Tine”


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s