APEL

APEL: SCRIE DESPRE TINE isi caută CASA pentru a putea continua

40 de participanti, 5 ateliere pe saptamana, 3 productii, 5 spectacole lectura, 10 texte in lucru si 2 traineri.

Dar suntem in momentul in care nu ne putem continua activitatea fara un spatiu in care sa canalizam toata munca si efortul creativ pe care activitatea intregului proiect Scrie despre Tine le presupun.

Timp de doi ani, am lucrat fara un spatiu stabil, gazduiti prin amabilitatea unui numar mare de locatii alternative din Bucuresti. Acum, avem 5 ateliere pe saptamana, 3 productii si 5 spectacole lectura care vor fi produse in luna mai si care pot deja sustine o stagiune alcatuita din texte romanesti, contemporane, documentate pe povesti personale si experiente reale ale participantilor. Avem 10 texte noi in lucru. Lucram si ne intalnim in fiecare saptamana cu 30-40 de participanti constanti, organizam ateliere deschise in care cunoastem oameni noi in fiecare saptamana, avem un public in crestere pentru spectacolele noastre.

Am construit o retea de oameni care s-au legat prin faptul ca vor sa isi spuna povestile. Aceasta retea inseamna un numar de aproape 1000 de oameni cu care suntem in contact, online si offline, prin activitatea noastra.

Scrie despre Tine a functionat fara fonduri, fara finantari, si este determinat sa construiasca si sa functioneze si mai departe indiferent de contextul politic si de rasturnarile economice pe care le suferim la nivel national. Scrie despre tine nu este un grup elitist. Nu vrem sa folosim povestile altora pentru a scrie piesele noastre de teatru, vrem ca fiecare sa isi poata scrie povestea si ca fiecare sa poata invata din acest proces cum poate folosi instrumentele artistice pentru a se dezvolta si pentru a se exprima prin arta. Vrem sa dezvoltam traineri noi care sa aplice acest proiect in grupuri si comunitati specifice. Pentru asta, avem nevoie de un spatiu stabil in care sa lucram in liniste, cu toata dedicarea si concentrarea pe care acest proiect le merita.

Facem apel catre tine, si te rugam sa ne ajuti sa continuam acest proiect! Avem nevoie de un spatiu pe care sa il putem folosi minim un an. Ideal ar fi o casa care sa devina a noastra, pe care sa o intretinem si mobilam cu activitati in fiecare zi, de la 8 dimineata la 24 seara. Un spatiu generos care poate fi transformat in sala de teatru, spatiu de atelier, sala de proiectie de film, sala de conferinte, si pe care o putem transforma intr-un centru cultural sustenabil din punct de vedere financiar.

Orice om cunoaste alți oameni, si de asta suntem siguri ca poti sa ne ajuti. Vorbeste despre noi (sau da-ne un contact si vorbim noi ) cu prieteni de-ai tai care cunoasc oameni din domeniul imobiliar. Contacte la Primarie. Jurnalisti care pot scrie despre acest proiect si demersul lui de a obtine un spatiu. Arhitecti care sunt in contact cu situatia imobilelor nefolosite din Bucuresti. Oameni cu putere financiara care pot sustine un proiect artistic de acest gen. Proprietari care au case din care unele sunt goale si nu au ce sa faca in ele. Oameni care stiu situatia caselor nefolosite din Bucuresti. Bussiness angels. Oameni cu contacte si relatii publice. Persoane publice care ne pot sustine. Scrie-ne nume sau idei de persoane la care ar trebui sa apela. Orice idei si sugestii ne pot aduce cu un pas mai aproape de scop: o casa pentru Scrie despre Tine. Nu respingem nimic din start, nu ne gandim ca ”n-o sa mearga”. Centralizam propunerile si sugestiile voastre si vrem sa transparentizam acest proces, asa ca vom updata la fiecare doua zile blogul nostru cu propunerile si cu felul in care se materializeaza tot ce reusim sa strangem la nivel de resurse, variante, optiuni.

Contact: scriedespretine@gmail.com, tel: 0744427583/ 0727271906

Advertisements


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s