REFUZ SA CRESC.DACA PUTETI FACE O MICA DONATIE

”Nu te gandi la bani. Banii se fac daca nu te gandesti la ei. Esti frumoasa, esti luminoasa. Conecteaza-te la copii. Conecteaza-te la copii si la oricine iti zambeste. ”

Un spectacol de: Vera Ion Cu: Vera Ion, Peter Pan

Multimedia: Bogdan Marcu

Intrarea libera, donatii la sfarsit.

Durata spectacolului: 1h.

Spectacolul prezintă povestea Verei, o tânără regizoare de teatru care se îmbracă în Peter Pan pe Southbank, Londra, și face poze cu turiștii pentru a câștiga bani. Vera se imbraca in Peter Pan, discuta despre apocalipsa cu Matrix, incearca sa fie la fel de eficienta ca Michael Jackson si sa nu fie rapita de Ion din Giulesti. Toate astea muncind sa isi faca banii de intretinere pe strada in Londra.

Piesa vorbește despre anxietatea și războiul continuu cu ei înșiși pe care îl trăiesc tinerii din România, neînțelegând care sunt locul și valoarea lor într-o societate în care e aproape imposibil să supraviețuiești dacă lucrezi ca artist.

”Refuz să cresc. Dacă puteți face o mica donație” este a treia productie a platformei ”Scrie despre tine”.

Vera Ion a câştigat premiul Ambasadei Irlandei pentru tineri dramaturgi cu piesa “Refuz să cresc. Dacă puteţi face o mica donaţie”.

“Piesa scrisă de Vera Ion arată o imaginaţie dramatică şi activă în redarea unei poveşti pline de conflicte, de umor, dar şi de simţ al transformării”.

(Aideen Howard, director literar Abbey Theatre, Dublin)

—————-

”Scrie despre tine” este un proiect de teatru independent ce isi propune sa genereze scenarii de teatru documentate pe experiente personale.

Prima piesa, ”Ich Clown”, povestea aventurile lui Adi, William si Dragos dupa ce s-au hotarat sa plece in Europa imbracati in clowni. Acum puteti urmari experientele Verei si ale aliatului sau, Peter Pan, in lupta pentru supravietuire.

REZERVARI LA 021 210.96.96

afisREFUZ-JOINPOINT

Advertisements


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s