05, o noua zi

Dimineata incepe devreme, si mult mai bine decat ziua de ieri. Clar ridicati de mesajele celor care fac parte din proiectul asta. Multumim pentru semnele de incredere care chiar te ridica, exact ca in povesti.

Momentan reluam repetitiile la Lente Cafe, care au fost si ei alaturi de noi in timpul asta.

Ieri am fost la repetitii la Stand Up Pls, unde Gilda si Silviana au lucrat scena cand Cleo invata pentru prima oara sa foloseasca dildo-ul la videochat, pentru a juca fantezia unei tipe care sta in sesiune mai mult de 2 ore. Cu ocazia asta, Cleo afla cu uimire ca tipa care vrea sa ii vada “fatza dulce” este o femeie trista si deprimata, care vroia doar sa isi infrumuseteze ziua, si isi da seama ca la videochat poti intalni oameni cu totul diferiti decat te asteptai.

Asa cum ii spune colega, “trebuie sa pacalesti camera”. Momentan nu avem dildo pentru repetitii.  Azi ne uitam la fete pe videochat.

depuspeblog1

Apoi a venit Simona. S-a mai lucrat scena cand Lucia Bacanu vrea sa o dea pe Cleo afara din scoala. Si putin din scena cand Cleo ii strica distractia uneia din fetele de la videochat, care vrea sa faca glume cu unul care ameninta sa se sinucida. “Eu n-am vazut una asa miloasa ca tine”, zice Adela cu dezamagire.

Apoi am mers acasa.

Intre timp, pentru prima oara, Cosmin Briciu s-a intalnit sa repete singur cu actorii din piesa sa – Stefan Patrascu si Oana Popescu. Intalnirile deocamdata au loc in sufrageria dramaturgului.

Azi stabilim zilele de premiera cu Teatrul Act si Teatrul de Comedie, si vedem un nou spatiu care s-a oferit sa ne gazduiasca o parte din evenimente.

Pe mai tarziu, dintr-o zi mult mai buna decat cea de ieri.

Advertisements


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s