Echipa experimentala SDT

afis-festival-e1366210507541

Cui ne spunem povestile? De obicei prietenilor si familiei. Cu Scrie despre Tine, pentru prima oara intr-un eveniment de o asemenea amploare, un numar mare de povesti si experiente personale se lanseaza in spatiul public, intr-un exercitiu de sinceritate al povestitorilor fata de “straini”.
Festivalul Scrie despre Tine isi propune, pe langa piesele de teatru prezentate, sa documenteze ce inseamna “strain” in Romania 2013. Fie ca e vorba de strainii din autobuz, sau de cei cu care imparti locul de munca, de cei plecati “afara” sau de cei din alte orase, vrem sa aflam si sa documentam ce se intampla cand se produce “intalnirea”.
Timp de 30 de zile, membrii echipei experimentale vor documenta diverse sensuri si semnificatii ale notiunii de “strain”, prin exercitii de scris, interviuri si activitati performative.

Ce se intampla concret?

Fiecare zi din cadrul Festivalului va avea cate o tema. Temele vor fi documentate prin exercitii specifice, interviuri, exercitii de observatie, fotografie, sunet, video. Ca sa fii jucator in echipa experimentala, trebuie sa iti alegi minim 5 teme din cele 30, pe care sa le documentezi prin exercitiile propuse de antrenori. Toate materialele rezultate din documentare vor fi publicate pe site-ul proiectului, iar la sfaristul lunii iulie o parte din materialele generate prin aceasta arhivare vor fi publicate in primul numar al revistei Scrie despre Tine. Putem comunica si “la distanta”, asa ca primim cu bucurie si propuneri din afara Bucurestiului.

Membrii echipei experimentale care in mai si iunie vor fi in Bucuresti, vor avea acces la toate evenimentele din cadrul Festivalului si la atelierele deschise Scrie despre Tine.

Cum functioneaza?

Ca sa faci parte din echipa experimentala trimite-ne un mail cu subiectul “Vreau sa fac parte din echipa experimentala”.

Apoi vei primi temele de investigat si exercitiile propuse de antrenori, alaturi de programul Festivalului si alte instructiuni de functionare a echipei.

Advertisements

One Comment on “Echipa experimentala SDT”

  1. […] Este primul Festival de acest gen din Romania, si esti invitat fie ca spectator, fie ca participant intr-o echipa experimentala. […]


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s